Erfaring i brug af Maxisize

Rør med Maxisize penisforstørrelsescreme

Gav det som en vittighed, men hjalp for alvor

Mit navn er Michael og jeg bor i Mexico City. Jeg har en bedste ven - Sam. Vi har kendt ham siden den tidlige barndom. Han er en sej fyr, men meget tilbageholdende. Sådan en typisk nørd. Efter college blev han gift, men bogstaveligt talt et år senere blev han skilt og blev endnu mere tilbagetrukket. En gang sad vi sammen med ham og drak øl efter arbejde, og han fortalte mig om sit problem. Det viser sig, at hans kone forlod ham på grund af det faktum, at han ikke kunne behage hende i sengen. Sam havde en lille penis, og det forstyrrede ham meget.

Da Sam havde sin fødselsdag, gav jeg ham en gave - jeg købte flere rør med Maxisize-creme. Jeg tror ikke rigtig på alle sådanne ting, men jeg troede, at det pludselig ville hjælpe. Desuden var Sam fuldstændig deprimeret. Han forsøgte at danse flere piger, men alle hans forhold sluttede efter mislykket sex.

Vi mødtes med Sam 2 måneder senere, og jeg genkendte ham ikke engang med det samme. Jeg har ikke set ham så glad i lang tid. Det viser sig, at Sam prøvede Maxisize creme, og det fungerede. Sam sagde, at hans penis steg med 6 centimeter i længden og også blev meget tykkere end før. Sam holdt op med at være bange for intime forhold, han fandt sig selv en kæreste og havde sex med hende hver dag. Han var utrolig taknemmelig over for det faktum, at jeg gav ham Maxisize.

Efter denne historie besluttede jeg at prøve cremen på mig selv, selvom jeg ikke har noget særligt problem med størrelsen på penis. Efter kun en uges brug blev min penis også større, og min kone var helt tilfreds med de nye stillinger og længere samleje.

Penis forstørret med Maxisize med 3 cm

Nu bruger jeg kun lejlighedsvis, når jeg vil have noget varmere. Men resultatet er virkelig sejt, og det er ikke en dag, men forbliver for evigt. Jeg anbefaler alle mænd at prøve det. Du vil bestemt ikke fortryde det.

Sådan bruges Maxisize

Maxisize creme er meget praktisk at bruge, og selv påføringen er allerede behagelig, da den skal påføres med massagebevægelser. Efter påføring af cremen er der ingen brændende fornemmelse eller andre ubehagelige fornemmelser. Tværtimod føler du varme og en bølge af energi. Og efter 30 minutter kan du se, at medlemmet er blevet meget større.

Jeg tror, ​​at Maxisize-creme virkelig er den bedste creme til penisforstørrelse. Det fungerer 100%. Og den måde, den bruges på, gør det også økonomisk. Denne creme er et godt alternativ til de mænd, der har nogle problemer i den intime sfære. Og dem, der ikke har problemer, vil også lide denne creme. Det hæver seksuelle forhold til et nyt niveau af sensualitet. Enhver kvinde vil straks bemærke ændringerne og vil elske dig endnu mere.

Maxisize skal påføres med massagebevægelser

For at påføre cremen behøver du ikke gå til lægen, tag en masse tests. Hvis du ikke har hjertesygdomme og allergier over for komponenterne i cremen, kan du sikkert bruge den. Desuden hjælper cremen ikke kun med at håndtere fysiske problemer, men også med psykologiske problemer. Når du først ser, hvor meget glæde din partner får, vil selvtilliden vokse enormt.

Gel Experience

Jeg bruger altid creme før sex. Først tager jeg et bad, så lægger min kone fløde på min penis. Hun giver mig en fantastisk massage, som vi normalt kombinerer med forspil. Inden for en halv time efter påføring af cremen har jeg en sådan udbrud af energi, at jeg er klar til at have sex hele natten. Et rør med daglig brug er nok i 15 dage.