ENKELE MÅDER FOR HURTIGT ØGNING Dick

For hurtigt og permanent at forstørre penis derhjemme kan du næppe tage magiske piller eller drikke medicinske urter - der er ingen lægemidler, der kan øjeblikkeligt og i lang tid gøre penis længere og tykkere. Derfor, hvis du vil øge størrelsen på din penis derhjemme, har du ikke kun brug for en mirakelcreme, men også muskeltræning, massage, mekanisk strækning eller andre manipulationer.

Behov for penisforstørrelse

i hvilke tilfælde er det nødvendigt at udføre en stigning i penis

Som du ved, er penis enhver mands stolthed. Paradoksalt nok er næsten alle mænd utilfredse med størrelsen af ​​deres værdighed. Men i vores tid har ikke alle evnen og ønsket om at forstørre penis ved hjælp af kirurgi eller dyrt udstyr.

Men hvis du kan opbygge muskler, hvorfor kan du så ikke gøre det samme med kønsorganerne? Penis er ikke en muskel, og det er logisk at antage, at der er øvelser, der vil øge dens størrelse. Den vigtigste betingelse for vellykket penisforstørrelse, som i alle andre vigtige forhold, er regelmæssig motion.

Før du beslutter dig for penisforstørrelse, skal du forstå, om der er behov for at gøre det for dig. Derudover anbefales det at konsultere en urolog.

Den verdensomspændende accepterede mandlige størrelsesskala er som følger:

 • Lille penis måler op til 16 cm.
 • En mellemstor penis kan være 16 til 18 cm lang.
 • Penis, der er mere end 18 cm lang, er stor.

Derfor, hvis du har en lille penis eller ønsker at blive ejer af stor værdighed, anbefaler vi, at du er opmærksom på de teknikker, du kan bruge derhjemme.

En praktisk guide til penisforstørrelse

For at forstørre penis med et par følelser anbefaler vi at være opmærksom på speciel gymnastik. Hvis det udføres regelmæssigt, kan du ikke kun bemærke en stigning i penis, men også et fald i dens følsomhed, som giver dig mulighed for at forlænge samleje.

måder at øge det mandlige medlem på
 1. Motion skal udføres i en afslappet tilstand.
 2. Tag fat i penis med den ene hånd og klem glanset fast. I dette tilfælde bør der ikke være smertefulde fornemmelser såvel som kredsløbssygdomme.
 3. Træk penis væk fra dig, tag ikke pludselige ryk. Du skal trække, indtil ubehagelige fornemmelser opstår.
 4. Hold penis i denne tilstand i flere minutter, og forsøg gradvist at øge strækningen.
 5. Tag en kort pause. På samme tid skal du give en mild massage for at hjælpe med at genoprette normal blodcirkulation.
 6. Øvelsen skal gentages flere gange og skal konstant ændre retningen for at strække penis. Husk at massere efter hver strækning.
 7. Gentag den første øvelse med den sidste tilgang, og pres derefter penis tæt ti gange.

Manuel manipulation af kønsorganerne er ikke mindre effektiv end andre teknikker, der involverer mekaniske apparater eller stoffer. Denne teknik er den sikreste måde at øge manddommen på.

Dette skyldes, at det sikreste greb bruges, hvilket eliminerer pres på vigtige nerveender. Det er dog meget vigtigt at lytte til dine følelser for ikke at presse for hårdt og forstyrre cirkulationen.

Med den regelmæssige udførelse af denne øvelse er det muligt at øge penislængden med flere centimeter på 3-4 måneder. På samme tid vil du være i stand til at lægge mærke til de første resultater om 2-3 uger.

Massagemetoder til at øge penisstørrelsen

Før du begynder at massere din penis, skal du gøre dig klar. Dette er meget vigtigt ikke kun for massageens effektivitet, men også for sikker udførelse af denne teknik. Først og fremmest skal hænder vaskes og behandles med et desinfektionsmiddel. En varm komprimering skal sættes på penis. Til dette anvendes et blødt naturstof, der fugtes med termisk vand. Komprimeringstiden er ca. tre minutter. Efter dette tidspunkt skal stoffet fugtes igen, og proceduren skal gentages igen. Derefter er penis klar til massage. Således kan du forbedre blodtilførslen til det bløde væv samt forbedre hudens elasticitet, så massagen bliver mere effektiv.

De vigtigste faser af massage:

 1. Sid behageligt.
 2. Medlemmet skal være i en ophidset tilstand.
 3. Påfør penis med smøremiddel.
 4. Tag fat i det med tommelfingeren og pegefingeren i bunden.
 5. Foretag stærke og blide bevægelser ned og ud. I dette tilfælde er det nødvendigt at røre hele organets overflade undtagen hovedet. Bevægelser skal være som at malke en ko.
 6. Fortsæt med at massere i 10-15 minutter.
 7. Massage skal udføres dagligt.

Efter et par ugers regelmæssig massage kan en betydelig stigning i både tykkelse og længde på penis erstattes.

Der er også en speciel teknik, der giver dig mulighed for hurtigt at øge størrelsen på hovedet. Denne teknik ligner ovenstående massagemetode, men alle bevægelser skal udføres langsomt.

massage til mandlig penisforstørrelse

Massagetrin:

 1. Forsøg at få så meget blod som muligt til hovedet. På samme tid skal du overvåge trykniveauet i kønsorganerne.
 2. Hold fingrene i denne position i et par sekunder.
 3. Slip fingrene og hvile dig.
 4. Gentag massagebevægelserne igen, og øg eksponeringstiden på hovedet.
 5. Efter træning øges penishovedet i størrelse. Klem bunden af ​​penis og hold i et par sekunder.
 6. Gør denne massage dagligt i 10 minutter.

Med regelmæssig massage bliver din penis ikke kun større, men du vil også kunne prale af udholdenhed og øget seksuel aktivitet. Det anbefales regelmæssigt at ændre teknikker for aktivt at påvirke alle peniszoner.

Og glem ikke, at ingen træning vil være effektiv, hvis du ikke forstærker deres effekt med positive følelser. Du skal elske dig selv og rose din manddom og vokse mentalt de ønskede centimeter. Dette hjælper dig med at holde dig på træning efter et par dage og hjælpe dig med at få tingene gjort ved at opbygge din drømmekrop.