Top måder at forstørre din penis derhjemme

hvordan man forstørrer et medlem derhjemme

Mange kvinder er overbeviste om, at manddomens størrelse ikke er af afgørende betydning i kærlighedsforhold. Men i nogle tilfælde kan penis meget små dimensioner i høj grad påvirke det intime liv og ikke på den bedste måde.

Er det realistisk at forstørre penis derhjemme? Eller bliver du nødt til at være tilfreds med de dimensioner, der leveres af Moder Natur?

Hvor effektive er forstørrelsesmetoder til hjemmet?

Medlemmet fortsætter med at vokse indtil omkring 20 år. Og selvom væksten stopper over tid, muliggør den moderne virkelighed processen med at justere dette organ. Forstørrelse af penis derhjemme er en meget reel opgave.

Mænd, der er utilfredse med størrelsen af ​​deres værdighed eller ikke har modtaget det ønskede resultat i processen med at bruge hjemmeteknikker, kan ty til alternative metoder til penisforstørrelse. Dette inkluderer transplantation af muskelvæv i penis ved kirurgi. Denne procedure er ret kompliceret og dyr. Derudover er der en lang rehabiliteringsperiode forude efter operationen. Denne forstørrelsesmetode kan kun anvendes i de mest kritiske tilfælde.

Der er mange specielle metoder og teknikker udviklet til forstørrelsesformål. En mand kan kun vælge det mest bekvemme og egnede til en bestemt sag. For eksempel kan du øge din værdighed uden at forlade dit hjem ved at læse flere tematiske video-tutorials, der findes på Internettet. Eller brug piller, geler, salver, injicerbare produkter osv.

Selvfølgelig er det usandsynligt, at det vil være muligt at opnå imponerende parametre for pornoaktørers værdighed og film af genren "erotisk". At øge din egen selvværd og stige i din partners øjne er dog en fuldstændig gennemførlig opgave.

Derudover hjælper de fleste af følgende penisforstørrelsesmetoder ikke kun med at ændre størrelsen på penis, men kan også hjælpe med at opretholde og forbedre erektilfunktionen i fremtiden.

Penisforstørrelse med salver, cremer eller geler

Praksis viser, at gel- eller cremebaserede produkter er mest effektive med hensyn til penisforstørrelse. Princippet for deres handling består i udvidelse af penisens blodkar og strømmen af ​​blod til det mandlige organ.

Folkemåder at øge

folkemedicin mod penisforstørrelse

Selvfølgelig er det mere nyttigt at vælge dem, der virker på kroppen uden at forårsage bivirkninger og uden at skade organer og systemer, fra det enorme udvalg af metoder til forstørrelse af fallussen derhjemme. Det er af denne grund, at mænd, der ønsker at øge deres værdighed, vælger folkemetoder. Traditionelle medicinopskrifter har længe været brugt af mænd til at genoplive den tidligere magt og justere størrelsen på penis.

Udvidelsen af ​​penis ved hjælp af folkemedicin er en omhyggelig og ikke hurtig forretning. Men den rigtige tilgang lover positive resultater uden sundhedsskader. Grundlaget for sådan terapi er infusioner, afkog og urteblandinger. De skal indtages i dosering og omhyggeligt og sørge for, at der ikke er allergi over for en af ​​produktets komponenter.

Følgende urter og produkter betragtes som de mest effektive med hensyn til penisforstørrelse:

 1. Timian.Forbedrer kroppens tilstand som helhed og kønsorganerne separat. Til fremstilling af lægemidler anvendes blomsterblomster og stængler, rødderne er ikke egnede til dette formål. Grundopskriften anbefaler at hælde 100 g timian med et glas kogende vand. Jeg bruger den nuværende, afkølede og udtrykte væske i et halvt glas to gange om dagen.
 2. Malurt.Komponentsammensætningen af ​​planten hæmmer udviklingen af ​​betændelse og har en stimulerende virkning på funktionaliteten i kredsløbssystemet, hvilket bidrager til udvidelsen af ​​penis. For at forberede bouillon skal du tage 5 g malurt og hælde 1 liter koldt vand. Drikken kogt i 10 minutter afkøles, dekanteres og tages i et glas hver dag. Denne behandling toner blodkarrene op, hvilket får penis til at strække sig og fyldes med blod.
 3. Hvidløg.Det betragtes som et anerkendt elskovsmiddel, der kan øge mandlig libido. Derudover kan du med sin hjælp effektivt øge penis præcist derhjemme. Produktet forbruges bedst i form af en tinktur - hakket hvidløg (10 fedter) hæld 0, 5 l alkohol og bland grundigt. Blandingen infunderes i 10 dage og tages dagligt i 20 dråber i en måned.
 4. Aloe juice.En kraftig bioprocessestimulator, der har en gavnlig effekt på kroppens systemer. At lave en tinktur til forstørrelse af den mandlige penis er ikke så vanskelig. Hæld 0, 5 l vodka af høj kvalitet i en passende beholder og tilsæt et par spiseskefulde honning og hakkede aloe blade (500 g) til den. Tinkturen sendes til et køligt sted i 7 uger. Det færdige produkt bruges en time før måltider 3-4 gange om dagen.

Extender til hjælp

penisforstørrelsesforlænger

Extender er en moderne enhed, der er meget populær blandt mænd, der ønsker at forstørre deres penis derhjemme og ændre dens længde og diameter.

Sådanne enheder er opdelt i vakuum, bælte og løkke. Sidstnævnte er økonomiske med hensyn til pris, men mindre bekvemme at bruge. De anførte typer enheder er en dobbeltsidet holder: den ene hviler mod skambenet, den anden fastgør penislegemet og hovedet. På siderne af penis er der specielle fjedre, der tillader trækbevægelser. En sådan enhed fungerer på penis naturlige evne til at ændre sig og vokse under påvirkning af fysisk styrke. Dens regelmæssige brug garanterer effektiv penisforstørrelse efter et par uger fra brugsstart.

Hængende last

En af de ældste procedurer til penisforstørrelse ved hjælp af improviserede midler er brugen af ​​vægte og vægte. Effekten af ​​at forstørre penis fra sådanne manipulationer eksisterer virkelig. Proceduren omfatter flere faser:

 • opvarmning af penis med massagebevægelser
 • placeringen af ​​det klæbende gips lige foran hovedet
 • hængende en belastning på en streng.

De første forsøg på at holde lasten skal vare ca. 1-3 minutter. Tiden stiger gradvist, ligesom vægten af ​​vægtene.

OBS!Penishovedet bør ikke udsættes for kønsvægt. Hvis dette sker, skal vægten reduceres ved at koordinere vægten af ​​vægten.

Massage

Ifølge anmeldelserne fra de interviewede mænd kan målrettet penismassage opnå positive resultater efter 3 måneders regelmæssig træning. En effektiv massage af høj kvalitet til penisforstørrelse derhjemme består af 3 faser:

 1. Forberedende.Vask hænder og kønsorganer grundigt. Miljøet skal være roligt og befordrende for proceduren. Dernæst skal du fugte en serviet lavet af naturlige stoffer med varmt vand og pakke en penis i det i et par minutter. Denne procedure aktiverer blodgennemstrømningen til organet.
 2. Massage for at forstørre penis.Et par dråber massageolie (neutral) påføres håndfladerne og bunden af ​​penis. Yderligere handlinger kan udføres i henhold til en af ​​to ordninger:
  1. Standard teknik til penisforstørrelse. Minder om normal onani. Penis er grebet af en “ring” med tommelfinger og pegefinger. Bevægelser udføres på det "slappe" medlem. Inden for 3 minutter skal du massere penis fra bunden til hovedet. Normalt stimulerer denne manipulation en erektion. Processen bør ikke afsluttes med ejakulation, den skal "begrænses" umiddelbart efter dannelsen af ​​"stigrøret".
  2. Bevægelser for at øge penisens diameter. Venstre hånds fingre dækker tæt over hele penisens længde. Med blide vridningsbevægelser i højre lemmer er det nødvendigt at sænke sig højere og højere langs orgelstammen.
 3. Afsluttende etape.Vask olien af ​​penis og tag på undertøj, der ikke begrænser bevægelsen. Tillad ikke hypotermi i det område, der gennemgår massage. For at gøre dette skal du udføre proceduren inden du går i seng, så du går i seng umiddelbart efter massagen, undtagen muligheden for udsættelse for kold luft.

Brug af pumpen

Denne enheds funktionsprincip er at virke på et element med lavt tryk. Til dette placeres orgelet i en speciel enhed kaldet en pumpe. Som et resultat af enhedens bevægelser, der ligner et stempels virkning, strømmer blod kraftigt til penis og forlader det svagt. Penispumpen er en meget populær enhed blandt mænd, der ikke kun ønsker at øge længden, men også tykkelsen på penis derhjemme.

Jelqing og andre øvelser

Jelqing-teknikken er et specielt bevægelsessystem, der minder om en penismassage, med den eneste forskel, at jelqing udføres under forudsætning af den uundværlige brug af et specielt smøremiddel. Generelt betragtes en sådan uafhængig metode til penisforstørrelse som meget gammel - ifølge nogle undersøgelser blev den brugt af gamle afrikanere og indianere.

Princippet med jelqing er at udføre malkelignende bevægelser. Proceduren udføres på en oprejst, oprejst penis. Med tommelfingeren og pegefingeren skal du trække orgelet ned og derefter udad og lave en massage. Fingrene skal gå i indgreb med hele penisoverfladen undtagen glans.

Tip.Metoden er kun fordelagtig, hvis der anvendes et smøremiddel. Improviserede produkter i form af shampoo og geler kan ikke anvendes. Hovedformålet med jelqing er at øge blodcirkulationen i penis, hvilket hjælper med at øge dens tykkelse og længde.

Derudover kan du hjemme anvende følgende gymnastiske øvelser for at forstørre penis:

 1. Ved hjælp af en pose fyldt med opvarmet korn, foretag indledende vedhæftninger til penis. Yderligere bringes orgelet i en tilstand af ufuldstændig erektion. Tag fat i roden med fingrene, du skal bevæge dig op, som om du trækker i orgelet. Du skal ikke nå penis helt til hovedet. Det anbefales at udføre en sådan øvelse i 20 tilgange hver dag, øge hastigheden og bringe antallet op til 200 gange. I tilfælde af en stærk erektion skal klasser udsættes og vente, indtil værdigheden "aftager" og derefter fortsætte bevægelsen igen.
 2. Bevægelser foretages med hele håndfladen. Penis skal pakkes rundt og presses i ca. 10 sekunder. Under denne kompression skal orgelet trækkes frem og tilbage skiftevis og til siderne.

Andre metoder til udvidelse af penis

Hvis de anførte metoder, der kan bruges derhjemme, ikke hjalp med at forstørre penis, bør du overveje alternative løsninger på dette problem:

 1. Penisforstørrelse med sodavand. Hjemrekordholder for effektiviteten af ​​penisforstørrelse. Det anvendes på følgende måder:
  • bakker;
  • komprimerer og applikationer;
  • skrubning;
  • masserer.

  Sådanne sodamanipulationer hjælper med at øge blodgennemstrømningen i penisområdet, og ifølge forsikringerne fra mænd, der har brugt dette produkt, forstørres penis betydeligt.

 2. Kosttilskud til styrke. Alternative stoffer til at forstørre penis. Dette inkluderer forskellige hormonelle og naturlægemidler, piller, geler, cremer osv. Sådanne sammensætninger hjælper blodstrømmen mere frit til bækkenområdet, udvider blodkarrene og øger samtidig penis.
 3. Dyse. Velegnet til mænd, der virkelig ønsker at forstørre deres penis lige før coitus. Vedhæftningerne korrigerer ikke kun størrelsen på penis, men forbedrer også erektionstilstanden.
 4. For din information.Disse dyser er lukkede og åbne. De første er designet til at øge penislængden uden at forlade hjemmet. For at justere tykkelsen er det fornuftigt at købe en åben version. Tip til penisforstørrelse er normalt lavet af silikone eller latex. De hjælper med at forstørre penis med 3-10 cm.

 5. Lipofilling. Et blodløst alternativ til operation. En speciel nål bruges til at injicere fedt i penislegemet, som pumpes ud fra en hvilken som helst del af patientens krop. Ved hjælp af denne manipulation justeres penisens størrelse og bredde, hvilket gør den længere og tykkere. Metoden forårsager praktisk taget ikke bivirkninger, da det indførte materiale tilhører patienten, dvs. det betragtes som biologisk kompatibelt. I stedet for fedtvæv kan hyaluronsyre anvendes, men effekten af ​​sådanne injektioner forsvinder efter 1 år.
 6. Piller til penisforstørrelse. En anden måde at forstørre din penis uden operation.
 7. Kirurgi. Det bruges som en sidste udvej, når manddomens størrelse virkelig er ubetydelig, og hvis andre metoder til penisforstørrelse direkte derhjemme ikke har givet resultater. Operationen indebærer at skære ledbåndet i skamområdet og udvide penis fra dette område. Derudover er penislegemet og plasten i vævet i skamområdet fastgjort. Den gennemsnitlige stigning efter en sådan indgriben er 5 cm. Fordelen ved denne udvidelsesprocedure er, at de opnåede resultater gemmes for evigt.
 8. Penisforstørrelsesprodukter.

Penisforlængelse er en proces, som næsten enhver mand selv mestrer. Til dette formål er næsten ethvert tilgængeligt moderne middel egnet, herunder forskellige salver, injektioner og andre medicinske eller ikke-medicinske præparater. Hvis der ikke er tillid til traditionel terapi, kan du vælge en alternativ metode i form af hængende vægte, jelqing, sodabehandlinger og så videre. Den korrekte tilgang til øvelserne og systematikken i deres implementering vil hjælpe med at opnå betydelige resultater på en relativt kort periode.