Sådan forstørres din penis med sodavand

måder at bruge bagepulver til penisforstørrelse på

Når du leder efter muligheder for, hvordan du forstørrer din penis med sodavand, er du utilfreds med størrelsen af ​​manddom.

For at undgå drastiske tiltag er det værd at bruge de teknikker, der anbefales af healere, der kan øge penis og eliminere det psykologiske kompleks.

Sådan forstørres en penis med sodavand

Før procedurer til at øge penisstørrelsen i tykkelse eller længde derhjemme, er det nødvendigt at udføre en forberedelse. For at gøre dette skal du bruge nogle anbefalinger:

 1. Køb en stor pose bagepulver. Forsøg ikke at spare penge, find en dyr mulighed, der er fri for urenheder.
 2. Sørg for at teste for allergi fra bagepulver. Du må ikke risikere at fugte din penis med bagepulver uden at gøre dette. Dette kræver fugtning af albuefolden og derefter påføring af et lille produkt der. Efter en time skal du se på hudens tilstand: hvis der ikke er rødme, ingen kløe, er du velkommen til at eksperimentere med te sodavand.
 3. Det mandlige medlem skal være forberedt på terapi, først damp det med lunkent vand. Udfør proceduren ved hjælp af en kludkomprimering.
 4. Forbered yderligere massageingredienser for at ændre størrelsen på maskulinitet (om nødvendigt i den anbefalede opskrift på penisforstørrelse derhjemme).
 5. For at gøre manipulationerne så behagelige som muligt, når du øger størrelsen på penis med te sodavand, skal du opbevare hygiejnebind, både tørre og våde, som hjælper med hurtigt at fjerne overskydende sodavand fra epidermis og slimhinder.

Q: Fungerer bagepulver med en vakuumpumpe?

Svar: Ja. Påfør først produktet på penis, og fastgør derefter pumpen til det ved hjælp af det som beskrevet. Takket være kombinationen af ​​teknikker forbedres resultatet betydeligt.

Forberedelse til penisforstørrelse med sodavand

Når du finder ud af, om bagepulver kan øge din penis, bør du undersøge de forskellige måder, du kan bruge produktet på:

 1. Påfør olivenolie på penisoverfladen - det blødgør den sarte hud fuldt ud. Derefter kommer turen til at bruge sodavand. Det skal påføres med blide masserende bevægelser. Manipulationen skal fortsættes i flere minutter, skyl derefter den resterende sodavand grundigt af med vand og smør penis med en fugtighedscreme, der hjælper med at forhindre irritation.
 2. Forøger bagepulver penis, når den dampes i et bad? Ja, det er en stærk måde at øge din værdighed med det samme. Hvordan bruges bagepulver i denne version? Fortynd 1 spsk. l. stoffer i varmt vand (1 liter væske er nok). Anbring kønsorganet i badet i et kvarter. Efter proceduren skal du vaske resterne af sammensætningen, anvende en fugtighedscreme.
 3. Som et middel til penisforstørrelse anbefales det at bruge sodavand med honning under omrøring af produkterne i lige store forhold. Påfør salven på kønsorganerne, vent et par minutter, masser derefter penis med dine hænder. En sådan opskrift øger, ud over at øge størrelsen, følsomheden ved organets hoved, hvilket er nyttigt inden seksuel kontakt for at forbedre fornemmelser.

OBS!For at opnå maksimal effektivitet kræves et flydende naturligt biprodukt. Syntetisk skat er dårligt for dette.

Der er skrevet mange artikler om, hvordan bagepulver påvirker manddom. Sodavandskompresser er en bevist mulighed for at forstørre penisstørrelsen. Forbered en stærk opløsning (1 spsk pr. Glas let opvarmet vand). Dyp gasbindet ind i det, pakk derefter penis med en klud, vent fem minutter. Ved hjælp af denne teknik vil det garanteres at øge kønsorganernes størrelse!

Spørgsmål: Hvordan bruges bagepulver, når man tager et bad? Er det sandt, at denne procedure øger penisens størrelse?

Svar: Hvis du vil opnå resultater i et behageligt miljø, skal du tilføje sodavand direkte til badet. Produktet øger hovedets følsomhed, så du kan spare tid under vandbehandling.

Når du sidder på badeværelset, skal du bruge blide slag for at forlænge penis. For at gøre dette skal du tage fat i orgelet med to fingre, som bevæger sig mod hovedet. En uundværlig tilstand: fravær af smerte, forbrænding eller andet ubehag. Hvis denne tilstand overholdes, skal du stoppe proceduren. Teknikken til at strække penis i badeværelset er en fremragende mulighed for at sikre, at skibene fungerer korrekt.

Hvordan fungerer sodavand til at øge det mandlige organ

For at forstå, hvorfor bagepulver er velegnet til at øge den mandlige værdighed, skal du forstå lidt om produktets gavnlige egenskaber:

 1. Soda giver lokal irritation af epidermis, hvilket fremkalder aktivering af blodcirkulationen. Penis svulmer derefter op midlertidigt.
 2. Derefter intensiveres erektionen, hvilket er vigtigt for nogle intime problemer.
 3. Stoffet giver hurtige resultater. Ved hjælp af enhver opskrift kan du opnå øjeblikkelig penisforstørrelse, som glædeligt vil overraske din seksuelle partner.
 4. En reel stigning i mandlig værdighed opstår uden brug af piller eller kirurgi.
 5. Stoffet er billigt og let at få.

Er det sandt, at sodavand øger penis

Spørgsmål: Er det rigtigt, at du kan øge din penis med sodavand? Er det realistisk at forstørre reproduktionsorganet med dette stof?

Svar: Ja, det er rigtigt, at bagepulver gør underværker for kønsorganerne. Natriumbicarbonat er en fremragende blodfortynder, som hjælper med gymnastik rettet mod penisvækst.

Flydende blod distribueres aktivt i kønsorganet. Stoffet forhindrer sandsynligheden for blodpropper, som er komplikationer under massageøvelser.

Sådan bruges sodavand til at forstørre det mandlige organ

Du kan lære at bruge stoffet korrekt til at forstørre penis ikke kun fra publikationer, men også fra anmeldelser af mænd på Internettet, der har anvendt denne teknik i praksis.

Natriumhydrogencarbonatforstørrelse er en effektiv foranstaltning, selvom den midlertidigt løser problemet. Soda er ikke i stand til at korrigere medfødte abnormiteter, men det giver dig mulighed for at styrke en erektion under samleje.