Anmeldelser om Maxisize

 • Søren
  Min kone og jeg har været sammen i 4 år. Vi har et fælles job, fælles venner og hobbyer. Men alt var ikke så rosenrødt i pasteller. Det var på grund af størrelsen på min penis. En gang købte min kone Maxisize. Først blev jeg endda lidt fornærmet. Men efter en uge så jeg resultatet. Og efter en måned blev min penis størrelse 5 cm større. Kone er meget glad, som jeg er!
  Maxisize
 • Niels
  Jeg havde erektionsproblemer. Jeg gik til lægen, men intet hjalp. Mærkeligt nok hjalp Maxisize mig. I to ugers brug er min penis vokset markant. Jeg blev mere selvsikker på mig selv, og problemet med erektion forsvandt af sig selv. Hvis du smører en penis inden samleje, så føler jeg mig generelt som en seksuel kæmpe.
  Maxisize
 • Thomas
  Maxisize reddede mit liv! Mere præcist, fritaget for kedsomhed og monotoni. Hvad der ikke er en nat er en ferie for mig og min kone. Det betyder ikke engang, at vi sover meget lidt. Fra brugen af ​​cremen steg min penis ikke kun (+6 cm), men blev også stærkere erektion, og samleje begyndte at nå 2 timer.
  Maxisize
 • Jens
  Mine forhold til piger gik ikke godt. Mere præcist sagde de alle, at jeg var en god fyr, men ikke mere. Årsagen var den beskedne størrelse på min penis. Jeg prøvede alle mulige folkemusikopskrifter, men intet hjalp. Maxisize hjalp med at løse mit problem for mig. På 2 måneder er penis vokset med 5 cm og er blevet meget tykkere.
  Maxisize
 • Jan
  Jeg anvender Maxisize på penis inden samleje. Nogle gange gør min kæreste det sammen med en massage. Medlemmet bliver meget større. Vores køn bliver længere og mere intens. Jeg er bare glad for cremen. Og pigen vil nu opleve en orgasme hver gang og ikke fra tid til anden.
  Maxisize
Brugerbedømmelse Maxisize
4.2
6